christophe finance üzente 8 éve

Alap gyors kereskedelmi és 72 órán belül a konfliktus nélkül. Hello ez az igazi öröm, hogy szeretnék, ha segített. Ezt az üzenetet előírja, hogy az egyének, a szegények, vagy mindazok, akik egy adott kölcsön esetében a különböző hasznos teher (készen áll a kiadó, adósságok, beszerzési, jármű, lakás bérleti, higiénia, befektetési társaság). Vagy akik nem bank vagy a mappa elutasította a bank. Nekem van egy tőke, hitelek, a rövid és hosszú távú kezdve € 1000 € 20.000.000 minden ember, komoly, becsületes, és a jó erkölcs, akar a kölcsön felhasználható. Fizethet a 2-25 év múlva kész mennyiségétől függően. Feladata, hogy a havi kifizetések. Én részt ebben a kérdésben, annak érdekében, hogy segítse a szegény emberek, akiknek szükségük van a telepítés. De a fő célja, hogy a szegénység csökkentését. Felvette a kapcsolatot velem e-mailben:
Christophe-Finance@hotmail.com

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Kicsi lány pihenj békében, odafönt az angyalkák között, és aki ezt tette veled ne legyen egy nyugodt perce sem.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Holttest a kubik partjan

Vasárnap óta ellepte Szatmárnémeti utcáit az a nyomtatvány, mely szerint a hozzátartozók, a civil szervezetek és a rendőrség keresi a 10 éves Dragos Vivient. A pénteki fejlemények után viszont úgy tűnik, a keresésnek vége: a Kubik-tó partján ugyanis egy gyerek holttestére bukkantak.

Minden kétséget kizáróan egyelőre senki sem erősítette meg, hogy a műanyagzsákba csomagolt tetem tényleg a kislányé. Ana Petric, a Szatmár Megyei Rendőrség szóvivője a Szatmár.ro megkeresésére azt mondta, valószínűsíthetően a kis Vivient találták meg. A helyszínelést vezető Gabriela Pop ügyész viszont mindezt nem erősítette meg. „Egyelőre nem mondhatok semmit, kérem, értsék meg. Engedjék, hogy végezzük a munkánkat!" - ez volt minden, amit az ügyész mondott.

Amit egyelőre biztosan tudni lehet, hogy a rendőrséget 16.00 óra körül értesítették arról, hogy a Kubik-tó partján egy gyerek holttestére bukkantak. Noha az ügyész a tetem neméről sem volt hajlandó elárulni semmilyen információt, az egyik szemtanú megerősítette: egy kislányról van szó. Mi több, ő tudni vélte, hogy az áldozat nem más, mint a vasárnap óta keresett kis Vivien.

A 10 éves Dragos Vivient vasárnap délelőtt látták utoljára a Golescu-híd melletti ortodox templomban. Nővérével, annak élettársával és azok két gyerekével a Toamnei utcai szükséglakásokban élt. Oda viszont már nem jutott vissza.

A hét elején a rendőrség még bizakodó volt: Dinu Urate felügyelő a Szatmár.ro megkeresésére elmondta, Szatmár megyében heti átlagban három gyerek „tűnik el", ám szerencsére napokon belül megkerülnek, hazatérnek. Vivient azonban immár hat napja hiába várják haza.

Válasz

A Kata üzente 10 éve

Szörnyü ! Döbbenettel olvastam reggelt a hirt( Isten Nyugosztalja ((

Válasz

ottlakán tivadar üzente 10 éve

Sajnos ,hogy igy történt,,Isten nyugosztalja

Válasz

mészáros zsőka üzente 10 éve

http://www.szatmar.ro/Muanyagzsakban_talaltak_meg_a_vasarnap_eltunt_kislany_holttestet/hirek/61127

Válasz

mészáros zsőka üzente 10 éve

:(

Válasz

mészáros zsőka üzente 10 éve

Megtalálták :(

Válasz

mészáros zsőka üzente 10 éve

Kár .. A megkerült jobban tetszik :)

Válasz

ottlakán tivadar üzente 10 éve

Téves információ által került módositásra a videó cime,de vissza lett állitva ELTŰNTRE

Válasz

mészáros zsőka üzente 10 éve

Igy már jobb :)

Válasz

A Kata üzente 10 éve

nincs meg még a kislány !(

Válasz

A Kata üzente 10 éve

köszönöm a videot, viszem a közösségi oldalakra. myvip, iwiw, fb. remélem hamar meglesz a kislány

Válasz