konkoly éva üzente 11 éve

Sajnos semmi hírt nem kapunk felőle! Már nem hiszem, hogy élve elő kerülne!! Nem tudom mit csináljak merre menjek vagy kihez fordulhatnék segitségért! A rendőrség sem segitő kész
akik még 2010-ben foglalkoztak az esetével azóta ők már nem dolgoznak abban a hivatalikörben akik meg most vannak abban a pozicióban nem ismerik a tőrténetét, mivel a budapesti kapitányságra kerültek a papirjai! Szerintem valahol porosodik az aktái! Szóval csak várok és várok, de már néha feladom, hogy még az életben találkozni fogok vele.

Válasz

Sz. Szilvia üzente 11 éve

Azóta semmi hír?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Csodálatos teremtés vagy,nagyon veled érzünk és drukkolunk !

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Igen tudom, de néha nem tud az ember magatehetetlenségében tenni, mint elengedni a szeretett személyt és csak legbelül várni és várni! Nem értem nem értjük az okot, miért történt meg mit tettem rosszul! Néha már magam és a családját okolom mindezért, pedig tudom, hogy nagyon-nagyon szerettem és szeretni is fogom! Nem tudok mit tenni és ebbe belelehet bolondulni! Elköltöztem Kecskemétről, de sajnos igy is csak töprengek és a Mátrában keresem hátha velem szembe jön egyszer! De jó is lenne!!!!! Szóval csak várok és várok!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

A reményt soha sem szabad feladni.

Válasz

konkoly éva üzente 12 éve

Sajnos a mai napig nem tudunk róla semmit! Én lassan feladom a reményt már nem tudok mibe kapaszkodni! A rendőrség nem tud semmit mondani, a dns vizsgálat még mindig nem történt meg pedig 1 éve inditották el, mert találtak egy holttest maradványt (csontváz de nem egészt) a Mátrában. Fogorvos szerint nem a párom ami megkönnyebülés volt számunkra! Még mindig várjuk haza! a tel. számom meg változott a 0630 308 69 14-re várom a hivásukat akik esetleg valahol látták Őt! Köszönettel Konkoly Éva

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 13 éve

Még mindig semmi hír?

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Jó hírem van szeptember 1-én láttákőt Gyöngyösön tehát él!!!!!! Kérem ha valaki látta még Őt jelentkezzen a 06 20 411 36 16 -os tsz. sz. Reménykedik a családja,hogy haza jön 3 hónap után is.

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Évike!

Tiszteletben tartom az érzéseidet. Gondolom már felvetted a kapcsolatot egy magánnyomozóval és hamarosan megnyugtató módon megoldódik ez a 2 hónapja tartó rejtélyes ügy.
Úgy gondoltam, - mivel ÖNKÉNT jelentkeztem tanúként, mert a pároddal találkoztam az eltűnése után és az általam készített plakátok még mindig kint vannak a környéken - talán a segítőkészségem nyilvánvalóvá teszi, hogy mélységesen sajnállak téged is és a többi hozzátartozót, akinek eltűnt valakije. Nem hiszem, hogy együttérzésemet bárkinek is bizonygatnom kellene.
Gondolom József családja - szülei, felnőtt gyerekei, volt felesége, a barátai, a kollégiái, jó ismerősei szintén megtesznek minden lehetséges lépést és kétségbeesetten keresik, de akkor nem értem, hogy Ők miért nem fogadtak magánnyomozót már réges-régen?
Évike! Az érzések, tapasztalatok, amiket leírtál, a Te érzéseid és tapasztalataid.
Biztos, hogy nemcsak Te érezted így a jelent és Te tervezted így a jövőt?
Ha József is így gondolta akkor miért is tűnt el?
Az álláspontom nem változott abban, hogy egy 1 éves kapcsolatot nem lehet azonos szintre hozni egy sok éves kapcsolattal, egy negyvenes nő pedig nem úgy szeret, mint egy 20 éves.
Én az őszinte szavak embere vagyok, azért írom amit írok, mert kívülállóként így látom.
Tiszta szívből kívánom, hogy találd meg a választ és ezzel a nyugalmadat.

Gyöngyi

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kedves Mindenki !

Köszönök minden szót amit eddig kaptam (jó és nem jó), de már nem tudom igazán érdemes bárkire is hallgatnom! Senki nem tudja igazából az egész tőrténetünket de igen lehet SZERETNI valakit FÉLTENI 1 éves kapcsolat esetén is,hogy megadja a sors nekünk azt,hogy együtt őregedjünk meg nem tudom,de ezt akartuk! Nagyon szeretném tudatni azt,hogy nem családi veszekedés van a háttérben! Nem veszekedtünk egy új életre készültünk amit remélem folytathatjuk is ! Nem tudok rá haragudni mig nem tudom miért teszi vagy tette ezt velünk! SZERETEM és SZERETNI is fogom, mert mindkettönknek
szüksége volt és van a másik énjére!!! Más lehet,hogy nem igy érezne a helyemben,de én nem tudok kilépni még az életéből mig nem tudom mivan a háttérben! Tudom , hogy irtam,hogy már mindenből elegem van stb.,de ez csak az elkeseredésem. Amig valaki nincs ilyen helyzetben az addig nem tudhatja milyen borzalmak játszodnak le az emberben. Soha senki ne érezze ne élje át a fájdalmat ami bennünk most zajlik! Többen is vagyunk ezzen az oldalon akik keresik a családtagjaikat, akkor most mindenki tovább tud fájdalom nélkül élni az életét, vagy lelehet zárni akár csak 1 év után is, nem kell 20 évet leélni egy kapcsolatban,hogy a másik emberért bármit megadjon,ha szereti ! Én pedig SZERETEM bármi is legyen a titka! Várom haza minden nap. Ha pedig meghalt örökre velem marad, de remélem nem igy van!! Én azt kivánom midenkinek,hogy az életben csak egyszer éljék azt a BOLDOGSÁGOT SZERELMET amit adtam és kaptam ebben az 1 évben!!!

Válasz

Kleb Judit üzente 13 éve

Minden esetre azt mondom, hogy ilyenkor egy "tedd túl magad" semmit nem segít az ég világon, sőt, az emberben azt az érzést kelti, hogy nem foglalkoznak a problémájával és senkit nem érdekel, nem veszik komolyan. Gyakorlatilag többet árt mint használ egy-egy ilyen elejtett mondat. Éva életében 2 dolog adhatna jelen pillanatban megnyugvást: 1. ha kiderül hogy József él, csak elhagyta őt vagy 2. ha kiderülne hogy meghalt vagy balesetben vagy bűncselekmény miatt az mindegy. A bizonytalanság és elkeseredés ami kihozza Évából ezt. A magánnyomozót azért is ajánlottam hogy gyakorlatilag Ő tudna valamiféle megnyugvást hozni Évi életébe ha sikerül eredményt produkálnia. A pénzről meg csak annyit h nekem 50.000 Ft-ért hozta haza anyukámat 300km-rel odébbról a lakhelyéhez képest. Tehát nem egy eget verően nagy összeg. Megéri.

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Judit!

Részben egyetértek az Ön véleményével, másrészt viszont Magdolna tanácsait is javasolnám Évikének megfogadni.
Ebben az ügyben rendőrségi tanú voltam.
Teljes mértékben egyetértek azzal, hogy a rendőrség családon belüli problémának tartja az ügyet, nem tartják valószínűnek azt, hogy bűncselekmény történt, így nem is nyomoznak, nem írom le, hogy milyen banális indokok miatt.
A magánnyomozót jó ötletnek tartom, kérdés, hogy Évike, vagy a család tudja-e vállalni a költségeket.
Önnek hála Istennek szerencséje volt, hogy 1 nap alatt megtalálták az Anyukáját de mi van, ha sokáig húzódik a nyomozás?
Ennek ellenére, ha lehetőségetek van rá Évike, én is csak ezt az egy megoldást tudom javasolni. Talán így pontot tudnátok tenni a végére.
Kedves Judit!
Szerintem a két eltűnés között óriási különbség van. Önnek az édesanyja tűnt el, borzasztó lehetett a bizonytalanság, a tehetetlenség, viszont feltételezem, hogy nem fordult meg az Ön fejében olyan gondolat, hogy:
"Néha már élni sem akarok mert ez rohadt élet nem nekem való az állandó csalodások,kihasználtság,érzéketlenség,szeretetthiány felemészt teljesen.
" nem tudom feldolgozni miért ment el"
"Nem tudom mit csináljak,elmenjek örökre az életéből vagy várjak rá"
"Most legszivesebben megölném magam "
Igen, ha valakinek szülője tűnik el, senki nem mondja, hogy tedd túl magad rajta, majd megoldódik valahogy. De nem is valószínű, hogy olyan komor gondolatok foglalkoztatják, mint jelen esetben Évikét.
Mint olvashatta, viszonylag rövid kapcsolat van Évike és József között , pár hónapja élnek csak együtt és ebben a helyzetben meg van az esélye annak, hogy nem ismerhették meg eléggé sem egymás múltját, sem jelenét. Természetesen őszinte, tiszta szeretet, érzelmi kötődés, ragaszkodás egymáshoz, kialakulhatott ennyi idő alatt is, de mégsem lehet hasonlítani egy szülő-gyerek kapcsolathoz, egy 10-20-40 évnyi házassághoz.
Gondolom az Ön édesanyja nem tervezte meg az eltűnését . (József előre kifizette a dolgozói bérét, emlegetett egy titkot és ha jól vettem ki Évike szavaiból, néha-néha szeretett volna más lenni, máshogy élni. Szabadabban és felelősség nélkül, kötelezettségek nélkül. Hogy ezt Ő hogyan gondolta, na ez maradt az Ő titka. Én személy szerint a szívem mélyén reménykedem, hogy nem a legrosszabb megoldást választotta. Azonban bármit választott, abban már Évikének nem sok szerepet szánt.
Nekem az a verzió, hogy esetleg az elméjével történt valami az eltűnése előtt, egyáltalán nem valószínű, ugyanis akkor nem tervezte volna meg előre. Annak az esélye meg, hogy éppen azokban a napokban érte volna súlyos betegség, (vérnyomás, amnézia, stb. )megint csak kevés.
Persze azt is fel kell vetni, hogy egy ismert, elismert személy, józan ésszel miért kockáztatná a jóhírét?
Szóval a válaszokat csak Ő tudná megadni. Viszont a fentiek ismeretében ismét csak azt tudom tanácsolni Évinek, - Magdival egyetértve - hogy zárja le életének ezt a szakaszát bármilyen nagy volt a vesztesége akár érzelmi, akár anyagi téren.
Neki ezt valamiért át kellett élnie, túlélte, tehát el kell indulnia egy másik úton.
A választ pedig úgyis megkapja előbb-utóbb.
Ha nyomoztat, akkor talán előbb.

Üdvözlettel: Gyöngyi

Válasz

Kleb Judit üzente 13 éve

Tisztelt Magdolna!

Régóta olvasom ezt a fórumot, de most jutottam el odáig hogy muszáj hozzászólnom.
"Ha kerestetted a rendőrséggel és még nem találták meg annak hogy élve előkerül bizony nagyon kevés a valószínűsége" Először is, a rendőrség NEM KERESI az eltűnteket, mindössze közigazgatási eljárás keretei között vizsgálja, hogy van e bűncselekményre utaló jel! Tehát nem az embert keresik hanem a bűncselekményt! Ezt pár nap alatt lerendezik, tanúkat hallgatnak meg és lezárják az ügyet, de érdemben soha nem foglalkoznak az eltűnésekkel!!!
"Évikém próbálj meg átlépni ezen" Önnek bizonyára nem tűnt el még soha senkije, ezért írja le ezt ilyen könnyen. De kíváncsi volnék ha a fia vagy lánya eltűnne, és valaki azt mondaná Önnek hogy "Ugyan már Magdikám, próbálj már meg túllépni ezen", Ön hogyan reagálna... A bizonytalanság az összes érzés közül a leggyötrőbb, és teljesen felemészti az embert, tehát én azt mondom, hogy inkább bíztassuk ezt a hölgyet, de ne ilyen "felejtsd már el" szöveggel!!!
Évának azt üzenném, hogy nekem is tűnt már el közeli rokonom (édesanyám), és volt bennem annyi hogy nem bíztam a rendőrségben, hanem fogadtam egy magánnyomozót. A rendőrség 2 hét alatt nem jutott sehova, a magánnyomozó 1 nap (!) alatt megtalálta anyukámat! Nem kell milliomosnak lenni hogy az ember megfizessen egy magánnyomozót, Évike ha kell a telefonszáma a nyomozónak írj nekem a kleb.judit@postafiok.hu-ra, megadom a számát, egy próbát mindenképp megér!!!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Kedves Évikém! Őszintén leírom neked, hogy mi a helyzet. Ha kerestetted a rendőrséggel és még nem találták meg annak hogy élve előkerül bizony nagyon kevés a valószínűsége.Viszont a holteste sincs meg, ezért nem lehet tudni, hogy mi is történt.
Akiknek a fotóit a már nem keresik galériában találod azokról tudunk hogy megkerültek élve, vagy esetleg holtan.
Évikém próbálj meg átlépni ezen és tovább élni az életedet, mert az élet megy tovább.
Gondolom már minden rokonát megkérdezted és ha sehol sincs, bizony gondollkozz azon hogy hogyan is tovább.

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Szia Magdika!

Kérlek mond el volt már olyan ember akit megtaláltak ennyi idő óta 2 hónapja tűnt el a párom. Még mindig várom haza,reménykedem,hinni akarom,hogy él talán a hitem segit majd, nem tudom feldolgozni miért ment el. Annyira hiányzik és nagyon féltem.Annyi ember tűnik el borzasztó ez a világ miért van ennyi borzalom? Nem tudom, de ez a világ semmire nem jó!

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Újbóli SEGITSÉGET kérek, ha valaki látta a párom a Mátrában vagy a Vértesben kérem jelentkezzen a 06 20 411 36 16 tel.sz. Reménykedem,hogy még él s haza jön!

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Szia Évike!

Nincs semmi hír?
Veled mi van? Remélem jól vagy!!

Üdvözlettel: Gyöngyi

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Szia Évike!
Reménykedtem, hogy mire lezajlanak nálunk is az események és visszajövök ide, talán megoldódott az ügy, de úgy látom, hogy nincs semmi változás.
Aug. 3-án kell mennem a rendőrségre tanúvallomást tenni.
Neked pedig azt üzenem, hogy ne add fel!.Ez a férfi elhagyott Téged, vagy így, vagy úgy, de nem Te voltál a legfonosabb az életében. Vannak így mások is. Szerintem túl kell magad tenni rajta, ne keseregj, ne siránkozz. Ha anyagilag padlót fogtál miatta, akkor gondolom jogi útra kell terelni, hogy valahogy visszakapd amit belefektettél a házába.
Most viszont a legfontosabb, hogy új alapokra helyezd az életed, a pénz hiánya ne tartson vissza, oda menj ahol szeretsz élni és ahol téged is szeretnek. Tévedsz! Nem az egész életedet adtad Neki, csak pár hónapot az életedből, amit ő nem tartott becsben!
Ha az életed munkájával megszerzett pénzre gondolsz, az már kicsit neccesebb, de ha vannak tanúid akkor talán visszaszerezheted valahogy.
Panaszkodsz, hogy mindig csalódsz, kihasználnak, szeretehiányod van. Próbáld magad kívülről nézni. Megtettél minden óvintézkedést, hogy ne csapjanak be? Körültekintően jártál el minden helyzetben, nehogy kihasználjanak? Nem ragaszkodsz túlságosan ahhoz, akit szeretsz, vagy szeretni vélsz? A folytonos szeretethiányoddal nem éppen az ellenkezőjét éred el annak, amit szeretnél? Miért nem a 14 éves fiaddal vagy? Miért nem vele foglalkozol, minthogy sajnálod magad? Miért nem az ő ÉLETE, JÖVŐJE a legfontosabb Neked. A Te életedben a főszerep a fiadé kell, hogy legyen, nem egy pár hónapja ismert férfié. Ha másnak nem tudsz örülni, örülj annak, hogy nem a fiad tűnt el! Vajon Őt is így keresnéd, érte is így aggódnál? Az utolsó mondatodért pedig szégyeld magad. Boldog bárhol lehetsz, akár Kecskeméten, akár Hatvanban, akár Pesten, vagy bárhol a világon, mert a boldogság belőled fog fakadni. Törekedj arra, hogy minél előbb tedd tisztába az érzéseidet. Legyél különb a párodnál! Ő nem tisztelt meg azzal, hogy figyelembe vegye azt, hogy milyen fájdalmat és csalódást fog okozni az értelmetlen eltűnésével. Ennek ellenére Te tiszteldmeg azzal, hogy elengeded és lezárod magadban életednek ezt a szakaszát. Sok dolgod van még, lépned kell!
Baráti üdvözlettel: Gyöngyi

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Szia Évike! Az életedet csak te tudod ujból olyan mederbe terelni, hogy az élvezhető is legyen számodra. Neked kell tudni, hogy mit akarsz. Ha úgy érzed becsapott engedd el magadtól, és kezdj el gondolkodni az uj életeden. Kedves Évike! ha mégis előkerül, vagy valami más félreértés volt ugy is meg fog keresni, de ne hagyd magad letaglózni. Nem engedheted magadnak, hogy ez a tudatállapot eluralkodjon rajtad. Ha szeretnéd irjál csak üzenetben itt a networkon csak kattints itt a nevemre

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kedves Magdolna!
Köszönöm a jó szavakat és tanácsokat,demár nem tudok másra gondolni,hogy meghalt vagy más családja van esetleg és nem jön többé vissza hozzám.-elment annélkül,hogy bármit is mondott volna és nem gondolt bele,hogy milyen fájdalmat okoz mindenkinek.Nem tudom mit csináljak,elmenjek örökre az életéből vagy várjak rá itt Kecskeméten ami nem az én városom kimozdulni sem tudok,mivel cs 6 hónapja élek itt és nem ismerem és nem is akarom megismerni,mivel én csak Miatta költöztem ide és nem a városért ami idegen és nem taálom fel magam mert nincsenek ismerőseim,barátaim itt! Néha már élni sem akarok mert ez rohadt élet nem nekem való az állandó csalodások,kihasználtság,érzéketlenség,szeretetthiány felemészt teljesen.
Annyira biztam Benne,hogy oda adtam az egész életem Neki! Nagyon rossz ez az állapot de talán lassan ahogy múlnak a napok, talán feltudok majd állni és újból kezdeni valahogy ezt a rohadt életett. Tudom,hogy nem csak én vagyok ilyen helyzetben és mennie kell tovább az életnek,de nincs kilátásom sem arra,hogy sikerül még nevetve boldogan leélni az életem. Most legszivesebben megölném magam,mert gyenge vagyok és nem egy erős nő!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Kedves Évike! Ha tudsz dolgozni az nagyon jó. Ugy veszem ki a soraidból, hogy egy cégnél dolgoztok, tehát az nem fog teljes kikapcsolódást nyújtani. A munkával kapcsolatos feladataidat végezd el . Utánna próbálj magadnak olyan programot csinálni akármi is lehet az először elég félóra is ami tudod, hogy teljesen leköt oda kell a gondolataiddal figyelni, tehát ki tudod arra az időre kapcsolni úgy az agyadat, hogy nem a párod körül fognak forogni a gondolataid. Nehéz, persze, hogy nehéz, de rá kell kényszerítened magad. Menj piacra, ültess virágot, menj moziba parkba vagy bárhova. Szükséged van arra félórára. aztán ugy is megrohannak a gondolataid újra. A leirás azért jó, mert kiirod magadból, tehát a terhet ugymond megosztod a papirral.. Mindennap kényszerítsd magad valami olyan tettre ami nem a párod körül forog. Erre neked van szükséged.Ha hozzá költöztél akkor ezek szerint ott laksz az ő házában.Nem tudom miért hagyott bizonytalanságban. Szakítani biztosan nem akart veled, ahhoz csak le kellett volna ülnötök és megmondania és nem eltünni. Mivel vezető beosztású emberről van szó a problémákat nem hiszem, hogy ki szokta volna kerülni, inkább mindig megoldja.
Drága Évike, irjál bátran, ha nem itt akarsz irjál üzenetben. puszillak Magdi

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Szia Évike!

Javasolnám, hogy térjünk vissza privát levelezésre, ha Te is jónak látod.

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Szia Gyöngyike!

Már végig csináltam azokat a dolgokat amiket leirtatok nekem,de a kérdéseimre rögtön ott a válasz,hogy miért nem.Túl bonyolitok talán mindent már mert logikus válaszok nincsenek.Előtte való nap(kedd) uj ágyat mentünk nézzni,kocsikáztunk,mivel szeretette volna megismertettni Kecskemétett velem a kocsiban ugyan nem hagyott elalaudni folyton azt mondogatta " anya ne aludj el". Én február óta élek Vele közöss háztartásban és talán gyorsan költözködtem le hozzá Bp.-ről talán rosszul ismertem meg Őt amit nem akarok elhinni hisz annyira SZERETETTRE éhes volt csak sajnos a családi háttere volt kicsit zűrős amit lehet,hogy néha roszul toleráltam. Mivel a volt élettársa állandoan zaklatta zsarolta a legkisebb fiával én pedig mivel nő vagyok már túl sok számomra a vélt megaláztatásokból midig dünnyögtem,lehet,hogy ez miatt is besokalt nem tudom. Néha haragszom Rá de felülkerekedik bennem az iránta érzett SZERETETT és olyankor keresem a hibákat amit esetleg elkövettem Vele szemben.De ezekre azt mondogatom magamnak,hogy megoldhatóak lettek volna csak Neki kellett volna tisztalappal indulnia a mi KÖZÖS életünkbe,amit ha hazza érkezik ugyis megkell majd beszélnünk előbb-utobb,most csak az a FONTOS számomra,hogy ÉLVE viszajöjjön. A kérdésedre a válaszom nincs velem a családom mivel nem ide valósi vagyok ,nekem is van egy 14 kisfiam aki Hatvanban van és Ő is nagyon fél már,mivel Ők ketten Józsival nagyon jól kijöttek egymással. Nagyon rossz igy egyedül,mivel Józsi családtagjaira felnőtt gyermekére nem akarok már támaszkodni nekik is megvan a feladatuk arra kell figyelniük nem hivogatom olyan sürün őket és inkább nem megyek el a szüleihez sem,hogy ne legyen az,hogy én készitem ki őket az aggodalmaimal. Most megpróbálok inkább dolgozni,mivel a párom,rólam nem gondoskodva ment el, valamennyi kis pénzt össze kell raknom,hogy ha NE ADJ ISTEN valami rossz lett vele,ujból kezdjem az életem,de nem itt!!!! Nem értek semmit ami most körülöttem zajlik, csak érzem,hogy összefogok roppani amit nem lenne szabad, csak az irodámban ahol lakom most sok emlék Őrá emlékeztett, belebolondulok,hogy néha hallom a hangját,ahogy beszólt az ajtón,hogy KUKUCS vagy a lépteit hallom meg a köhögését! Senki nem érezze ezt amit én nem tudok most feldolgozni,pedig muszály lesz valahogy erőssnek lennem,mert felkell állnom és segitségem nincs semmiben egyedül vagyok és ha nem jön vissza leszek is. Most becsapva,megcsalva,félrevezetve,megalázva,gyengének,nem az életre valóra érzem magam és ezt nem tudom miért kaptam Tőle akit csak SZERETEK és SZERETVE VÁROM VISSZA! Az élet pedig megmutatja majd ha visszajön,hogy még együtt maradunk-e még! Már se Ő se én nem a régiek leszünk, de lehet,hogy letisztúlt most minden benne és tud választani a régi családja és én köztem.Vagy valamire tud majd választ adni,hogy mi az a TITOK amit még a fiának sem mondott el,mert ezzekkel a szavakal búcsúztak el 06.09-én a te.,hogy van egy TITKOM amit nem mondhatok el,de nem nő ügy és azóta senki nem tudja merre,hol,kivel,miért,miért ilyen sokáig hagyott el minket!? De talán nem sokára itthon lesz és végre rendett rak maga körül és igy az egész rémálom csak tényleg egy rémálomnak tudhatunk be.

Köszönök minden jó tanácsot akik irtam nekem és elnézést,hogy nem irok mindenkinek,de néha fizikai fájdalmaim vannak és nem tudok mit irni és félek,hogy itt leszek rosszul, de HÁLÁS vagyok MINDENKINEK!!!!!!!

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Szia Évike!

Én is csak arra bíztatlak, hogy elemezd végig és ne a legrosszabbra gondolj.
Lehet, hogy csak ki akar szabadulni egy kis időre a megszokott hajszából, kipróbálni azt, hogy milyen az, amikor nincs nyomás alatt, nincsenek kötelezettségek, kíméletlen elvárások, megfelelési kényszer stb. Valószínűleg nem a legjobb módját választotta, de ha mást nem talált ez még mindig nem a legrosszabb. Az embereiről gondoskodott, és ez nagyfokú felelősségérzetet mutat. Lehet, hogy csak meg akar leckéztetni valakit, vagy valakiket, esetleg megmutatni, hogy milyen a helyzet, amikor nem viszi a vállán a dolgokat.
Az, hogy szállást keresett, nagyon is jó jel! Mikor nálam nem talált, telefonon is próbálkozott máshol is, sajnos ott sem tudták fogadni, de ezt Te is tudod. Biztos talált valahol és talán még most is ott van.
Előtte is kellett, hogy megszálljon valahol, ugyanis egyáltalán nem volt fáradt, vagy ápolatlan, ezenkívü nyugodt, kiegyensúlyozott benyomást keltett
Még, ami eszembe jutott annak ellenére, hogy úgy emlékeztem nem volt nála táska:
amikor velem szemben állt, akkor a jobb lábánál a földre le volt téve egy utazótáska-féle, de a nagy férfihoz képest feltűnően kis méretű. Talán valami zöldes-szürkés színű. Bocsánat, ez nemrég jutott eszembe, ezt mondtam is a kecskeméti rendőrnek, akivel beszéltem telefonon.
A fiam ma hordta szét a plakátokat mindenfelé a faluban, így talán többen felismerik.
Nagyon-nagyon bízunk benne, hogy épségben előkerül, főleg hogy a dolgozói iránt ilyen felelőséggel viselkedik.
Fel a fejjel és kitartás! A családod veled van?

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 13 éve

Kedves Évike! Mivel hírrel nem tudok szolgálni, de pár jó szóval és némi vigasztalással úgy gondoltam mégis írok pár sort Önnek. Először is a reményt nem szabad elveszíteni, a férje a fotón keresztül is jókedvű magabiztos embernek tűnik. Az utolsó hetek napok eseményeít érdemes újra átgondolni .Ne hagyja, hogy a kétségbeesés eluralkodjon magán.. Szokott a férje vadászni járni? Merre szokott járni és miért indult el egyedül. . Kedves Évi. Tegyen fel ilyen kérdéseket irja le és a válaszokat is mind irja le. ujabb kérdések jutnak eszébe azokat is irja le és a lehetséges válaszokat is. Mindent irjon le ami vele kapcsolatos . MM.

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Szia Gyöngyike!
Most beszéltem az Abasári Körz.rend.,de csak Te és még talán egy közértes véli felismerni a párom! Nem tudom,hogy ez még mindig jó hir-e de másba nem tudok kapaszkodni csak Beléd.Annyira jó lenne már ha lenne valami elmozdulás, mert nem tudom feldolgozni a hiányát belebolondulok. Nagyon féltem Őt nem tudom miért ment el nem tudom miért nem ért.levélben vagy valahogyan,hogy él. Mindegy honnan jön vagy hol volt csak jelentkezzen. Nem tudok erőss lenni mert sak sirok és a rémálmaim miatt alig tudok aludni dolgozni sem jó ilyen állapotban. Nem tudom mit csináljak,hogy keressem ezzenkivül és merre?

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Szia Évi!

Van-e valami változás?

Válasz

Nagyné Palkó Judit üzente 13 éve

Kedves Éva!

Őszintén sajnálom ami önökkel történt!Segítség képen,utólagos engedelmével én is feltettem a férje fotóját és az Ön keresési szövegét az iwiw-re,mivel sok az ismerősöm és lehet,hogy valaki pont rá fog ismerni!Nagyon bízom a sikerben!
Üdvözlettel:
Judit

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi!

Köszönök mindent most ez a pici remény ami igazándiból éltett s reményt add. Nem tudok irni mert már megint bőgők. Puszi Éva

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Éva!

A végsőkig reménykedni kell!
Egyáltalán nem gond az üzenetek elmentése, bárcsak lenne kedvező eredménye!
Én most elküldöm a körzeti rendőrnek is ezt a link címet, Ő biztosan hatékonyabban tud lépni az ügyben. A Polgármesteri Hivatalba is elküldöm és ma este készítek pár plakátot a boltokba, postára.
Mi régóta az Autoflex kft ügyfelei vagyunk, onnan a közös ismerős is.
Gondolom, minden szállásadónak írtál a környéken akkor, amikor nekem írtál először,így én ezzel a vonallal nem foglalkozom (idő hiánya) de azt is megírhatod Nekik, hogy nagy a valószínűsége, hogy József járt Abasáron az eltűnését követő napokban és hogy konkrétan szállást keresett. Így talán kézzelfoghatóbb a dolog és talán jobban foglalkoznak az üggyel és talán valakinek eszébe jut valami. Az, hogy gyalogosan van, elvileg lekorlátozza a mozgásterét, hacsak nem stoppal ment tovább.
Bízni kell abban, hogy épen, egészségesen haza fog kerülni!
Sok erőt kívánok Neked és a Családnak!
Gyöngyi

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi!

Van ezek szerint közös ismerösünk? Ma voltam a rendőrségen mivel behivattak elmentették az üzeneteinket utolagos engedelmeddel. Azt mondták végre egy jó hir,hogy ezek szerint jó helyen indultak el! Most csak reménykedünk,hogy 10-ig vissza jön mivel a cégnél fizetés nap lesz és Ő most is úgy ment el,hogy a dolgozoinak hamarabb átutalta a pénzüket,tehát Ő készült arra, hogy itt hagy minket, de az emberiől gondosodott , csak sajnos rólunk nem ami nagyon fáj! Ezt az egy negativumot nem tudom feldolgozni épp elmével. Nagyon nagyon hiányzik!! Csak reménykedem,hogy még él! Minden nap imádkozom,hogy végre haza érjen mindegy hol volt vagy mit csinált csak itthon legyen végre!!!!! Puszi Éva nem tudok irni mert megint csak sirok

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Éva!

Természetes, hogy megpróbálok segíteni, nagyon átérzem a helyzetüket.
Borzasztó lehet ez az értelmetlen eltűnés és bizonytalanság.
Kecskeméti ismerőssel is beszéltünk, 20 évig volt a párja munkatársa és Ő is megdöbbentette a helyzet, hisz csak a legjobbakat tudja a párjáról mondani.

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi!

Igen kérném a segitségét ha egy mód van rá tegye meg,hogy kiteszi a fotóját bárhová! Hátha valaki láttja és felismeri Őt. Anyira hálás vagyok Önnek sajnos a mai világban az emberek többsége nem segitőkész igy féltem a párom is mivel beteg talán sokan azt hiszik róla,hogy részeg lehet igy segitséget sem nyújtanak neki! Arra kérném még,hogy hova mehetett Ő szállást keresni a környékükön én már nem találok helyszint ahol még megalhatott volna, mivel gyalog volt nem tudom merre induljunk el a keresésére. Nagyon hállás vagyok azért mert ennyire segitőkész velem szemben sok ilyen emberre lenne szükség ezen a földön mint Ön is !

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Éva!

Ha megengedi, itt folytassuk a levelezést, hátha más is segíteni tud az olvasottak alapján.

Így, hogy a párjának abasári kötődése van, egyre valószínűbb, hogy Őt láttam.
Az ingről a benyomásom, igen, lehetett rózsaszínes is, mindenesetre világos színre emlékszem. Sajnos a szeme nem tűnt fel, de szeretném elmondani, hogy hozzánk naponta kb. 10-15 ember csenget be az utánfutók miatt, őket mind én fogadom, + még a szállással kapcsolatban is az érdeklődőket is, tehát teljesen mindennapos dolog ez nálunk és éppen ezért már nem igazán figyelem jól meg az embereket . Sajnos.
Megértem az aggódását, hisz ezért is próbálok segíteni, mint a telefonban is elmondtam.
Az iwiwes üzenőfalamra is kiteszem a fotót, hogy több abasári is láthassa.
Nyomtassak pár fotót és kitegyem a boltokba, intézményekbe?

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kérem újbóli SEGITSÉGÜKET! Aki látta a párom június 9-től valahol a Mátrában vagy a környékükön kérem hivjanak tel.a 06204113616 reménykedem,hogy még él s talán sikerül az Önök segitségével megtalálni Őt.Igen Ő a Galvanofém kft igazgatója Kecskemétről!
Kérem ha valaki megtalálja vagy tudnak róla bármit irjanak az évi.konkoly@gmail.com--ra vagy hivjanak éjjel-nappal a tel.sz.Már nagyon várjuk,hogy jelentkezzen hisz nahyon sokan izgulnak érte ésa családja már túl aggodja magát,hisz ő rendkivül szeretettre méltó ember aki most talán a világból is kimenekülne talán mert sajnos mint minden ember a végkimerülés tetején lehet és csak borongol valahol a hegyekben.Lehet,hogy
segitségre is szorul mivel magasvérnyomása van ! Kérem küldjék tovább a képét ha a Mátrában van ismerősük!!!
Köszönettel Éva
VÁRUNK HAZA

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kedves Gyöngyi!

Próbálom hívni telefonon kérem vegye fel!

Válasz

Hegedűs Gyöngyi üzente 13 éve

Kedves Éva!

Megkaptam az e-mailjét, mint szállásadó és utána néztem az interneten is az eltűnésnek, így jutottam erre az oldalra. Én úgy gondolom, a kép alapján 90%-os biztonsággal, hogy az Ön párja keresett szállást nálam kb. 11-én vagy 12-én a kora esti órákban. Nem adtam szállást, így sajnos semmi bővebbet nem tudok mondani, de a benyomásaim a következők voltak:
Kb. 19-20óra körül csengettek, még teljesen világos volt, egy magas férfi állt a kapuban.
A haja színére nem emlékszem, a képekről látott csíkos ing az emlékezetem szerint kicsit világosabb árnyalatú volt, mint a fotón. A férfi kicsit soványabbnak tűnt, mint a fotón.
Nem volt sovány, inkább azt mondanám, hogy a fotón teltebb, mint amikor én láttam.
A fotón a tekintete is ismerős, nagyon felfelé kellett néznem a beszélgetéskor, tehát az átlagtól magasabb volt (én 158 cm).Szemüveg biztosan nem volt rajta. Egyedül állt a kapu előtt és kicsit szokatlan volt az egész helyzet, mert nem tudtam, hogy került ide, ugyanis nem emlékszem, hogy láttam volna autót, de talán még táska sem volt nála. Kérdeztem, hogy itt dolgozik-e a közelben és azért kell-e ilyen későn szállás, de azt mondta, hogy nem. Én pedig illetlenségnek éreztem kérdezősködni, ugyanis teljesen nyugodtan fogadta azt, hogy nem tudok szállást adni. Gondoltam, hogy talán máshol állt meg a kocsijával és keres máshol szállást.
Megköszönte, én pedig bejöttem. Mindez kb. 1 perc alatt zajlott le.
Ahogy most este megkaptam az e-mailjét, kezdtem visszaemlékezni a fentiekre.
Sajnos tudom, hogy ez nagyon kevés és 100%-ra nem is állíthatom, hogy Ő volt.
Ha viszont igen, akkor van remény, hogy talált máshol szállást és emlékeznek rá, vagy talán még most is ott van. Itt a környéken Gyöngyösön, Mátrafüreden van sok szállás.
A környékbeli falvakban pedig vendégházak: Markazon, Domoszlón, Nagyrédén, Gyöngyöspatán, Gyöngyössolymoson, Karácsondon, Atkáron.
Dankó József név egy kecskeméti galvanizáló üzemmel is összefüggésbe hozható a google szerint. Ha Ő az, akkor szakmai kíváncsiságból is megállhatott pont nálunk, ugyanis a házunk előtt több tüzihorganyzott utánfutó van kint.
Sajnos ennyit tudok segíteni.
Minden jót kívánok Önnek.
Gyöngyi

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Nem tudom mennyire lehet önökre támaszkodni,de szeretném felveni a kapcsolatott Önökkel akár telefonon is Nagyon kérem azokat akik nézzik ezt az oldalt és a mátrában laknak,hogy segitsenek,lehet,hogy rosszul lett valahol a párom segitségre volt szüksége de mivel nincs nála személyigazolvány igy nem tudják kit értesitsenek.Kérek minden kedves olvasót,hogy SEGITSENEK!!

Válasz

konkoly éva üzente 13 éve

Kérem segitsennek megtalalni párom! Állitólag a Mátraban lehet, ha valaki látta kérem hivja a megadott telefonszámot! Már a teljes kimerülésben és reménytelenségben vagyok vagyunk 2010.junius 09-től! Nem tudom tudnak-e segiteni, de még reménykedünk, hogy haza jön!!!!

Válasz