Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

1 millió forint

Elrabolt csecsemő

2009 óta keresnek egy – akkor még – öthetes csecsemőt. A pici babát ismeretlenek rabolták el egy tiszabői lakásból. A csecsemőről semmit sem tudni, még elrablóját sem sikerült beazonosítani. Aki esetleg segítene a megtalálásában, annak egymillió forint a jutalma.
az ajánlatot azóta se vonták vissza.

– A kislány felkutatására a rendőrség jelentős erőket fordított. A nyomozócsoport több verziót állított fel. Számos szakértő segítette a nyomozást, több tucat embert kihallgattak, de nem tisztázódott, hogy a kicsi miként tűnt el. Sem élve, sem holtan nem került eddig elő – mondta el Pásztorné Kovács Ágnes százados, a Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője a Borsnak. A nyomozást lezárták. Dzsenifer anyja ellen kiskorú veszélyeztetése miatt indítottak eljárást, M. Máriát jogerősen egy év nyolc hónap börtönre ítélték. Kiderült: a csecsemőt az eltűnése előtti hetekben többször vitték kórházba súlyos alultápláltság és különböző fertőzések miatt. Eltűnése előtt, február 25-től március 5-ig, szintén kórházban volt

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Eltûnt: 2009. március 6-án (4 éve)

Saját tiszabői házukból tűnt el az öthetes csecsemő. Az anya a kiságyban hagyta egyedül a kislányt, míg néhány percre átszaladt másik gyermekével, az akkor hároméves kisfiával, a szomszédba. Mire visszaért, a kiságy üres volt.

A rendőrség nagy erőkkel kereste, egymillió forint nyomravezetői díjat is kitűztek. A nyomozás során felmerült a családban élő másik gyerekkel kapcsolatban, hogy az anya gyanúsítható kiskorú veszélyeztetésével. Egy év, 8 hónap szabadságvesztésre ítélték, amit 3 évre felfüggesztettek. Azóta sem derült ki, mi történt az öthetes csecsemővel.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Erre emlékszem.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Sohasem találták meg az eltűnt csecsemőt

Két évvel ezelőtt nagy erőkkel indult meg a nyomozás Tiszabőn, miután saját otthonából eltűnt egy hathetes csecsemő. Az ügy részletei azóta sem tisztázódtak, a gyerek soha nem került meg.

A 2009. március 6-án eltűnt csecsemő ügyében gyermekkorú sérelmére elkövetett személyes szabadság megsértése miatt indított nyomozást a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság. Az eljárást felfüggesztették, de a gyermek körözése és a kitűzött nyomravezetői díj továbbra is él, érvényben van - mondta a Szoljon.hu-nak Szabó Zita őrnagy, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

A nyomozás során felmerült a családban élő másik gyerekkel kapcsolatban, hogy az anya megalapozottan gyanúsítható kiskorú veszélyeztetésével. Az ügy vádemelésre, majd bíróságra került és azóta megszületett az ítélet is. A gyermekek anyját egy év, nyolc hónap szabadságvesztésre ítélték, amit három évre felfüggesztettek. A két gyermeke feletti (az eltűnt és a másik gyerek) szülői felügyeleti jogát viszont megvonták tőle.
Rejtély, mi történhetett

Az öthetes kislányát a kiságyban hagyta az anya, míg Ő átszaladt másik gyermekével, az akkor hároméves kisfiával, a szomszédba egy cigiért. A kislány ezalatt egyedül maradt a házban. Mivel a gyermekek anyja nem is gondolta, hogy baj lehet, mikor visszaértek még berakott egy mosást és utána nézte csak meg, mi van a kislánnyal. A kiságy, ahol hagyta, már üres volt.

A csecsemőt hosszan keresték a ház környékén és a Tisza-parton is, ám hiába. Azóta nem tudni, mi lett vele.

Forrás: Népszabadság online

Link: http://nol.hu/mozaik/sohasem_talaltak_meg_az_eltunt_csecsemot

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Újabb tanúk az eltűnt csecsemő ügyében

Újabb tanúkat hallgattak meg és újabb szakértőket rendelt ki a rendőrség a márciusban, Tiszabőről eltűnt csecsemő ügyében. A kislányt még mindig nem találták meg.

Az akkor öthetes kislány egy tiszabői családi házból tűnt el március 6-án. Édesanyja állítása szerint pár percre hagyta magára, míg egy másik szobába ment. A rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben. A rendőrség egyéb ismert számai mellett a 06/80-201-300-as zöld számon várja azok jelentkezését, akiknek információjuk van a csecsemőről.

A helyszínt többször is ellenőrizte a rendőrség, és rengeteg tanút meghallgattak. Továbbra is él a nyomravezetői díj és a zöld szám, ahová várják a bejelentéseket - mondta hétfőn Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Forrás: Független Hírügynökség

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Szőlőskertben látta elásva a halott csecsemőt a látnok

Halottlátó igyekszik megtalálni a Tiszabőn hetekkel ezelőtt eltűnt csecsemőt. Legalább is ezt beszélik a településen. A látnok állítólag egy szőlőskertben érzékelte az elásott, halott csecsemőt.

Lassan két hónapja annak, hogy Tiszabőn a Mága családból eltűnt egy néhány hetes csecsemő. Azóta nincs semmi érdemi hír arról, hogy mi is történhetett vajon a tiszabői háznál azon a március elejei napon. Idegen, autós, házaló kereskedőkről szóltak a hírek, de a falubeliek több más változatot is elképzelhetőnek tartottak már az első pillanattól kezdve.

Néhány napja elterjedt a településen, hogy a hozzátartozók látnokot — afféle halottlátót — hívtak segítségül, hogy segítsen megtalálni a gyermeket. A tiszabőiek úgy tudják, hogy a szellemek segítségül hívott embere halottként látta a kicsit, elásva egy bizonyos szőlőskertben. Tiszabőnek egyébként van olyan határrésze, kinn a Tisza-gát közelében, amit ilyen módon, régtől szőlőskertként emlegetnek a helyiek.

A látnokról szóló hír igazságtartalmáról a legilletékesebbektől, a családtagoktól kérdezősködtünk a helyszínen. A tavaszi meleg kicsalta az embereket a házból a szabadba; a Mága-udvarról halpucolás mellől jött a kerítésig az eltűnt csecsemő nagymamája.

— Nem volt itt semmiféle látnok — tiltakozott indulatosan a kérdés hallatán. — Nincs nekünk ilyesmire pénzünk! De tudja mit?! Itt van a kertem, azt beszélik az emberek, hogy itt ástuk el a kicsit, túrják fel nyugodtan bármikor! Úgyse találnak itt semmit!

— Ekkora nagy hullakereső kutyákkal kutattak mindenfelé a rendőrök — mutatja az egyik közelebb jött szomszéd. —, De azok se találtak semmit!
— Viszont azt megmondhatom, hogy ebbe az utcába se ócskás, se tollkereskedő, se senki idegen még egyszer be ne tegye a lábát, mert azt egy életre megemlegeti — magyaráz egyre mérgesebben a nagymama.

Amikor sikerrel járt a látnok

A kriminalisztika története számos példát ismer, amikor önmagukat természetfeletti képességekkel felruházó személyek is bekapcsolódtak egy-egy nehezebb nyomozásba. Az egyik legismertebb példa a híres, 1980-as angliai eset. Akkor már jó ideje gyilkolt az új Hasfelmetsző, és öt éve hiába kereste a rendőrség. Egy Nella Jones nevű látnok 1980-ban közölte az újságírókkal: a tettes keresztneve Peter, foglalkozása teherautó-sofőr, a cég neve, ahol dolgozik, C betűvel kezdődik. Azt is közölte, hogy a következő áldozatát melyik hónap melyik napján fogja megölni. Amikor a gyilkost végre elfogták, kiderült: mindaz, amit a látnok mondott, igaz volt.

Forrás: szoljon.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Furcsa dolgokat látnak a helyiek a kislány eltűnése óta

Újságíró, ha manapság Tiszabőn jár, óhatatlanul beleütközik a márciusban eltűnt, és azóta sem talált csecsemő ügyébe is. Emlékezhetünk: március 6-án jelentették a rendőrségnek, hogy a tiszabői Mága család házából nyomtalanul eltűnt egy párhetes csecsemő.

A rendőrség azóta nyomoz — és hallgat. A falu népe először felbolydult, és kíváncsian tárgyalta a történteket. Elméleteket gyártott, összefüggéseket keresett, tetteseket és jelölteket emlegetett. Néhány nap elteltével azonban a kíváncsiskodást felváltotta a hallgatás. Olyan nevek vetődtek ugyanis fel lehetséges „érdekeltekként", akiktől helyben sokkal jobb félni, mint megijedni. Például azé a férfié, akinek azóta sem cáfolt hírek szerint az eltűnés napján kellett volna DNS-vizsgálaton részt vennie, az apaság megállapítása vagy kizárása céljából.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Most, lassan másfél hónappal a gyermek eltűnése után, az értetlenkedés uralkodott el a faluban. A csodálkozó értetlenkedés, amiért még most sem találták meg a tettest, s amiért a rendőrség még mindig nem tudta kideríteni az igazságot, holott poligráfos hazugságvizsgálatnak is alávetették az anyát. Az informátoraink szerint a falubeliek lassacskán túl is lépnek a történteken. Elkönyvelték: ez a tettes már nem lesz meg. Az élet megy tovább, mondhatnánk - ha nem egy apró, ártatlan gyermekről lenne szó -, és így gondolhatja ezt az anya is. Állításuk szerint mostanában ugyanis gyakran látják a helybeliek esténként, éjszakánként a DNS-vizsgálatnak majdnem alávetett apajelölttel autózgatni.

(Szoljon.hu)

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Nyoma sincs az öt hete eltűnt csecsemőnek - sok az ellentmondás

Egymásnak ellentmondó tanúvallomások születtek a Tiszabőről eltűnt kislány ügyében. Hazugságvizsgálót is bevetettek a rendőrök.

Több ellentmondást is tisztáznia kell még a rendőrségnek a Tiszabőn március 6-án eltűnt csecsemő ügyében. Több száz tanúvallomást vettek fel, amelyek egy része egymásnak ellentmondó információkat tartalmaz.

Emellett a rendőrség több hazugságvizsgálatot is elvégzett, ezek eredménye azonban még nem érkezett meg, és más szakértői jelentésekre is várnak még - közölte Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

A rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat tűzött ki, az informátornak anonimitást biztosítanak, személye nem derülhet ki. Bejelentést egy ingyenesen hívható számon - 06/80/201-300 - is lehet tenni. Ennél többet továbbra sem közölnek a nyomozás állásáról.

Tiszabőről március 6-án tűnt el egy akkor öthetes leánycsecsemő, Kiara Dzsennifer. Több lehetőség is felmerült, a többi közt az is, hogy családon belül lehet köze valakinek a kislány eltűnéséhez.

Forrás: Hírszerző.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Baleset érte eltűnése előtt Dzsenifert?

Információink szerint a szobát, a teraszt és az udvart is a vért jelző vegyszerrel, Luminollal öntötték le, hogy kiderítsék, van-e valahol vérfolt. Ez pedig azt jelzi, hogy a rendőrség vizsgálja, baleset érte eltűnése előtt a kislányt, vagy esetleg meggyilkolták.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

– Valóban történt egy ismételt vegyszeres nyomkutatás – ismerte el Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Mint megírtuk, Dzsenifer eltűnését az édesanyja vette észre, aki a Blikknek azt állította, hogy negyedórára hagyta magára a csecsemőt.

„Józsival (3), a másik gyermekemmel átugrottunk a szomszédhoz”, állította Mária. Amikor az asszony visszament a házba, a csecsemő már nem volt ott. Az édesanyán, Mága Márián (24) és két közeli hozzátartozóján azóta már poligráfos vizsgálatot hajtottak végre. Azonban az érintetteknek vissza kell menniük kontrollvizsgálatra, hogy újra be kell-e ülniük a székbe, az első eredménytől függ.

Forrás: Blikk.hu

Válasz

Kiss Judit üzente 14 éve

Érdekes, hogy semmi hír nincs róla...
Gondolom, hírzárlatot rendeltek el, mert nem akarnak botrányt.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Hát nem is tudom., A video felvételen nem látszik az anya szemében aggódás, nincs megtörve, legalábbis nem látszik rajta. .

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Újabb hazugságvizsgálatok a tiszabőről eltűnt csecsemő ügyében

Több személynél is megismétlik a hazugságvizsgálatot a Tiszabőről március 6-án eltűnt öthetes kislány ügyében - közölte a Független Hírügynökség kérdésére Szabó Zita, a Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az ügyben már több hazugságvizsgálatot is elvégzett a rendőrség, ezek kiértékelése még nem fejeződött be. Azt továbbra sem közölték, hogy hány személyen és kiken végeztek hazugságvizsgálatot.

A március 6-án eltűnt csecsemőt még mindig keresik, a nyomozásról egyelőre több információt nem közöltek. A rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben, és egy ingyenesen hívható számon - 06/80/201-300 - is várja azok jelentkezését, akik bármit tudnak az ügyben.

forrás: Független Hírügynökség

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Elvégezték a hazugságvizsgálatokat az eltűnt tiszabői csecsemő ügyében

Több személyen is végeztek hazugságvizsgálatot a Tiszabőről eltűnt öthetes csecsemő ügyében - tudta meg a Független Hírügynökség Szabó Zitától, a Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivőjétől. Azt a rendőrség nem közölte, hogy kiken végezték el a vizsgálatot, és azt sem, hogy milyen eredménnyel zárult. A rendőrség ingyenesen hívható számára is folyamatosan érkeznek bejelentések, valamennyit kivizsgálják.

Egy tiszabői családi házból március 6-án tűnt el egy öthetes kislány. Édesanyja állítása szerint pár percre hagyta magára, míg egy másik szobába ment. A rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki és létrehoztak egy zöld számot is. A 06/80/201-300 számon - a rendőrség egyéb ismert számai mellett - várják azok jelentkezését, akik információval bírnak a csecsemő hollétéről.

Forrás: Index.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nagy erőkkel keresik az eltűnt kisbabát

Tucatnyi verziót ellenőriznek és idődiagrammot készítenek a településen élők mozgásáról Tiszabőn a rendőrök, ahol a múlt héten pénteken tűnt el egy öthetes csecsemő. A rendőrség egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel annak, aki információt ad a hollétéről. Egyelőre nem zártak ki egyetlen verziót sem a gyermek eltűnésével kapcsolatban, éppúgy ellenőrzik azokat az adatokat, amelyek idegen elkövetőkre utalnak és azokat is, amelyek a családon belüli elkövetőre - hangzott el kedden az ügyről tartott rendőrségi sajtótájékoztatón Szolnokon.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Több lehetőséget vizsgál a rendőrség, a főkapitányság külön nyomozócsoportot hozott létre, hogy kiderüljön mi történt a március hatodikán eltűnt tiszabői csecsemővel - mondta el a sajtótájékoztatón dr. Simon Tamás, Szolnok megyei főkapitány. A faluban eddig 150 tanút hallgattak ki, a rendőrség egy idődiagrammot készít, hogy megtudják: az eltűnés időpontjában ki hol mozgott a településen.

Mivel az apa személye sem egyértelmű, továbbra sem zárják ki annak lehetőségét, hogy a családhoz tartozó személyhez köthető a kisbaba eltűnése. Simon Tamás hangsúlyozta: ez egyelőre csak egy verzió a sok közül, amit ellenőrizni kell. "A nyomozás megfelelő pillanatában hazugságvizsgálatra is sor kerül" - közölte a főkapitány. DNS-mintát egyelőre az édesanyától vettek, hogy a babát, ha előkerül, minden kétséget kizárólag azonosítani tudják.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A faluban terjedő szóbeszéd szerint a kislány azon a napon tűnt el, mikor az apaság kérdésének tisztázása miatt DNS vizsgálatra vitték volna. Simon Tamás elmondta: hozzájuk is eljutott az az információ, de mivel a vizsgálat ténye az orvosi titoktartás körébe tartozik, erről nem nyilatkozhat. Azt azonban hozzátette, hogy minden információt ellenőriznek.

A rendőrség egy millió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki és létrehoztak egy zöld számot is. A 06/80/201-300 számon a rendőrség egyéb ismert számai mellett várják azok jelentkezését, akik információval bírnak a csecsemő hollétéről. A rendőrség egy felhívást is eljutatott az ország valamennyi egészségügyi intézményébe, a védőnői szolgálathoz a házi- és gyermekorvosokhoz, hogy figyeljenek a körzetükben arra, ha valaki csecsemővel jelentkezik vizsgálatra. A rendőrség kéri, hogy aki azt tapasztalja, hogy a környezetében valakihez minden előzmény nélkül kisbaba került, jelezze a rendőrségnek.

Forrás: Független Hírügynökség

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki érdemi információval segíti a Tiszabőről eltűnt csecsemő utáni nyomozást

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Egy öt hetes pici baba nem kószál el. Nem tudom az alkalmi árusoknak mi végett kellett volna egy csecsemő. A megoldás kulcsa a családban lehet. Én igy gondolom.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Keresik az eltűnt kisbabát

Továbbra sincs meg a Tiszabőn eltűnt öthetes kislány. Egyelőre csak feltételezések vannak arról, hogy ki, kik vihették el, a rendőrség azonban találgatásokat sem erősíti meg. Keddre ígérnek tájékoztatást.
„Fogalmam sincs, hogy ki vihette el” - mondta vasárnap a Tényeknek az eltűnt kislány édesanyja.

Az öthetes kislány otthonról tűnt el. Az anya azt mondja, teáért ment át a szomszédba, ez szerinte tizenöt percig tartott. Miután hazaért, kiszedte a mosógépből a ruhákat, és kiteregette. Azt mondja, ez is tizenöt percig tarthatott. Ezután, azaz körülbelül fél óra után vette észre, hogy eltűnt a baba.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A család azt mondja, nem tudja, hogy ki vihette el a babát. Többen azonban házaló árusokat láttak a faluban, szerintük lehet, hogy ők vitték el. A helyi közért tulajdonosa is látta az árusokat, azt azonban, hogy lett volna velük egy baba, nem.

Egy név nélkül nyilatkozó férfi azt mondja, a gyerek anyja szerint a fia az eltűnt kislány apja. DNS-vizsgálatot kért, mert nem volt biztos ebben. Úgy tudjuk, a gyerek éppen aznap tűnt el, amikor a vizsgálat lett volna.

Úgy tudjuk, a rendőrség szeretett volna hazugságvizsgálatot kérni az anyától, ezt azonban a pszichológus nem engedte, mert a nő nem volt olyan állapotban. A rendőrség kedden sajtótájékoztatót tart, azt mondták, akkor ígérnek részleteket.

Forrás: Tények.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Hazugságvizsgálat várhat az eltűnt csecsemő anyjára

A rendőrség hazugságvizsgálatnak veti alá a Tiszabőről eltűnt öthetes csecsemő édesanyját, mert többféle dolgot mondott arról: hol volt, amikor a kislány eltűnt - értesült a Bors. A rendőrségnél az információt nem kommentálták.

A helybeliek három magyarázatot tartanak valószínűnek a kicsi eltűnésére: elrabolta a családtól külön élő apa; Romániából érkező alkalmi árusok vitték el; de az sem kizárható, hogy baleset történt, amit a család eltitkol.

(Index.hu)

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Szét volt túrva az egész ágya, a cumi a földön, és a kislány már nem volt benne.”- így emlékszik vissza az eltűnt kislány édesanyja. Azt mondja körülbelül 15 percre hagyta magára az öthetes kisbabát, amíg átment a szomszédba teáért. „Hozzák vissza. De semmit nem csinálunk vele, a rendőrségnek sem jelentjük be azt, hogy elvitték, csak, hogy tegyék vissza oda helyére ahova kell.” – mondja. dzsenifer édesanyja abban az intewrjuban amit készítettek vele.
A videót a hírek blog anyagában lehet megnézni

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Tiszabőn már nem keresik a speciális mentők a pénteken eltűnt öthetes csecsemőt. A rendőrök tanúkat hallgatnak meg, és átnézik a környék benzinkútjainak biztonsági felvételeit. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei rendőrség szóvivője további részleteket nem árult el a nyomozásról. A kislány eltűnését az édesanyja jelentette be. Azt mondta, hogy házuk egyik szobájában rövid időre magára hagyta a csecsemőt és mire visszatért, a gyereknek nyoma veszett. (MR)

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Tiszabő - A környék benzinkútjainak kamera-felvételeit, illetve egy csecsemő ellátásában szóba jöhető intézményeket ellenőrzik most a rendőrök.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Szinte mindenki az eltűnt csecsemőt keresi!

A tiszai vízi rendészet járőrei és egy speciális mentőkutyás különítmény is részt vesz annak az öthetes csecsemőnek a keresésében, aki pénteken eddig tisztázatlan körülmények között tűnt egy Tiszabőről - tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szabó Zita elmondta, jelenleg is mintegy ötven-hatvan fő vesz részt a kutatásban. Köztük a megyei rendőr-főkapitányság bűnügyi dolgozói mellett a törökszentmiklósi kapitányság bűnügyi és közrendvédelmi állománya, az Életjel Mentőcsoport kutyás különítménye, önkéntes falu- és városőrök, valamint a tiszai vízi rendészet járőrei. Előbbiek a családi ház közvetlen környezetét és a községet, a vízirendőrök a folyó egy szakaszát és az árteret fésülik át.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

A gyermek felkutatására pénteken országos körözést is kiadtak, melynek kapcsán a térségben közúti ellenőrzést is végez a rendőrség - közölte a szóvivő. Szabó Zita hangsúlyozta: az öthetes, korának megfelelő fejlettségű, körülbelül 3,25 kilogramm testsúlyú és negyvenkilenc centiméter testhosszú leány csecsemő eltűnésének körülményeire és okaira vonatkozóan a hatóságok még nem rendelkeznek pontos információkkal. Jelenleg is több szálon fut a nyomozás, tart az adatgyűjtés, illetve a tanúk felkutatása és kihallgatása is - fogalmazott.

Pillanatnyilag kiskorú lakhelyének megváltoztatása miatt ismeretlen tettes ellen folytatnak eljárást - tette hozzá.

Forrás: MTI

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Továbbra is nagy erőkkel keresi a rendőrség azt az öthetes kislányt, aki a Szolnok megyei Tiszabőről tűnt el pénteken. Az újszülöttről egyelőre semmi hír. A kisbaba egy családi házból tűnt el pénteken dél körül, amíg otthon lévő édesanyja a ház egy másik helyiségében volt.

M. Kiara Dzsenifer 49 centiméter és 3 kilogramm 20 dekagramm súlyú csecsemő. Arcán egy piros folt van. Eltűnésekor rózsaszín alsóruhát és bézs színű tipegőt viselt. A rendőrség pénteken még annyit közölt, hogy a kislány eltűnése kapcsán egyelőre nem merültek fel életellenes bűncselekményre utaló körülmények.

Forrás: Független Hírügynökség

Válasz