Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Kedves Suvi!

Köszönöm, hogy figyelsz, de ez a Máté nem az én Mátém! Sajnos. Tudom, lakik ott egy Döbröntei Máté, többen felhívták már Rá a figyelmem, de Ő nem a kisfiam! /Döbröntei Máté Viktor, www.eltuntmate.hu Ő az és még mindig keresem.
Szép napokat Neked, üdvözlettel! Borsos E.K.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Én is ma fedeztem fel mielőtt kezelésre indultam, annyi időm volt csak, hogy ide feltegyem, de most irok neki. MM

Válasz

A Kata üzente 10 éve

Megnéztem a kiállitott bizonyitványt! ezt vajon látta Máté édesanyja ?

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Terebesi Ágota, Döbröntei Dóra, Döbröntei Márk, Döbröntei Máté, Döbröntei Miklós (Pápa) bizonyítványa a Balatoni Bringakörút teljes szakaszának - Nagykör - végigbiciklizéséről 2013.08.13-16.

Indulás: 2013.08.13. Szigliget
Éjszakai szállás:
2013.08.13. Gyenesdiás,
2013.08.14. Szántód,
2013.08.15. Aszófő
Érkezés: 2013.08.16. Badacsony

Fantasztikus élmény volt. Egy kicsit megtoldottuk azzal, hogy a lakhelyünkről is kerékpárral érkeztünk a Balaton partjára. (+ 160 km )

Itt egy Máté nevére kiállított bizonyítvány található 2013. augusztus.

http://www.balatontipp.hu/index.php?p=bicikliut&id=901

Válasz

mészáros zsőka üzente 10 éve

Máté elhunyt? Remélem nem és csak tévedésből került az elhunytak albumba..

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 10 éve

Máté 27-28 éves kb.

Édesanyja méh ma is keresi és hazavárja.

Máté átutazóban volt Budapesten, a nagyszüleihez utazott, ahol várt rá a család. Jómagam előző nap elutaztam, mert a szüleimnek szükségük volt a segítségemre a disznóvágásnál, Máté pedig nem kedvelte ezt a tevékenységet. Gyakran járt Budapesten velem, de egyedül is, így nem aggódtam az utazása miatt. Felhívott, mikor felült Veszprémben a buszra, jelezve, hogy elindult. Majd dél körül Budapestről hívott, s ekkor zaklatottnak tűnt a lelkiállapota. Miután letette a telefont, próbáltam visszahívni, de csak a postafiókja jelentkezett. Ettől kezdve elérhetetlen volt!



Az eltelt, több mint 8 év alatt számtalan helyen és módon próbáltam keresni. Több helyen kaptam ehhez segítséget, de volt, ahol egyértelműen elutasítottak. A barátai segítségét is kértem, de sajnos ők sem bírtak olyan információval, ami segíthetett volna Máté nyomára lelni. Ennyi év után is várom haza! Az élet nélküle már nem az. Bízom az internet erejében, az emberek segítőkészségében; talán lesz valaki, aki felfigyel egy fiatalemberre!? Egy olyan, 27 éves emberkére, akinek rokoni szálai nincsenek, az elmúlt 8 év folyamán újként került abba a környezetbe.

Köszönettel, Borsos Erzsébet, Máté édesanyja.

Elérhetőségek:
mobil: 06-30-500-9334
vezetékes: 06-88/742-158
e-mail: borsoserzsebet@citromail.hu

Válasz

Borsos Erzsébet Katalin üzente 11 éve

Keresem! www.eltuntmate.hu

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Nagyon szép gyermek!Sose add fel a remény a tied !Seni nem veheti el tőled!Nekünk meg a vallásunk fogja visszaadni szeretteinket!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

nem próbállak megvédeni,hanem szeretlek és tisztellek!Mint tudod mi is nagy és mi többszöri fájdalmakkal küzködünk!Ugye tudod ki vagyok?Puszi

Válasz

Borsos Erzsébet üzente 12 éve

Kedves Lina! - köszönöm, hogy próbálsz "védeni"! /én, magamnak nem találok mentséget/
Nyolc év alatt megszoktam már, hogy egyedül "megyek".

Az alant hozzászóló stílusa határozottan ismerős, a "Dr"-t kölcsönvette?; nem óhajtok a hozzászólásaira a továbbiakban reagálni.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

.....mert mi szülők is emberből vagyunk és mi is követhetünk elhibákat,igen én se ezt tanácsoltam volna neki ebben igaza van,főleg ha a család már összebeszélt,hogy ki fogják fizetni azt a pénzt ez egy gyermek csínytevései sorozata ........de anyaságában nem tűröm,hogy még maga is megalázza!!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Személyes ismerősöm nem végig siránkozik mert szorgalmasan dolgozik és azóta csak vegetál...megtett mindent ami eszközt lehetett...mi amikor ismerősök lettünk nem is gondoltuk volna mily nagy fájdalommal és mekkora szívében táplált reménnyel kell léteznie..mindig,mindenkihez a mai napig kedves....de láthatóan fogytán az ereje ami nem is csoda........maga meg szégyelje magát !!!!!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

...igen...a mi drága kislányunk is hiába kérte szerelmét ne dobja a tóba még annyira nem tud úszni,mégis beledobta...a kiálló szikláról amelybe kis fejecskéjét beütötte...azt nem a szerelme tette oda..ő éli világát mi meg örökre szenvedünk.......

Válasz

Borsos Erzsébet üzente 12 éve

Sajnos, egyéb okok miatt, Máté honlapja időközben megszűnt.
...telefonon beszéltem Mátéval, mikor mondta, üldözik a rendőrök, ekkor a Keleti pu-ra tartott s tanácsoltam Neki, üljön taxiba.
-igen, egy "normális" országban valóban az Ön által említett viselkedési forma a követendő!!!
- a rendőrség hivatalból, kikérhette volna a jegyzőkönyvet, de nem tette Jómagam elmentem, kértem,de a hivatalnok kezébe lengetve a papírt közölte, nem adhatja ki, mert ez sértené Máté személyiségi jogait! - de 5 év múlva holttá nyilváníthatom a gyermekemet! -ezzel távozott az irodájába.

Köszönöm empatikus, segítőkész hozzászólását s hogy figyel!
Kívánom, soha ne legyen szüksége a mai Magyar Állam "normális szerveinek" segítségére! tisztelettel, Máté édesanyja

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

Egyik honlapon sem érhető el semmi!

Az interneten máshol található információk alapján viszont ez ügyben sem stimmel legalább 2 minden:

- miért futott el a rendőrök elől a fiú, mi több miért biztatta erre az anyja? Egy normális országban egy rendőr elől nem elfutni kell, hanem megállni neki, és engedni, hogy igazoltasson minket

- ha a fiú valóban a mentő autóból szaladt el, akkor az anya hogy körbe siránkozza fél világot, miközben semmi érdemit nem tesz a fia megtalálásáért, miért nem tezs meg minimum annyit, hogy kikéri a mentőszolgálattól a fia szállításának jegyzőkönyvét?

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 12 éve

http://dobronteimate.w3h.hu/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 14 éve

Máté sajnos a mai napig még nincs meg, weboldalát viszont megszüntettük.
Keresése átkerült a honlapunkra:
http://strehogergo.w3h.hu
ahol kiemelt helyet biztosítunk és fogunk a jövőben is biztosítani neki.

Válasz