[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Én is!

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Na pontosan erről van szó!
A lehetőség mindig meg lesz rá hogy meg oldódjon normális emberi módon.
Mindehhez kívánok nekik sok sikert!

Válasz

szalai gáborné Melinda üzente 11 éve

Az egész történetből én egyedül a picit sajnálom.Azért akármilyen ídióta is az a Pákó a fiát nagyon szeretheti,legalábbis ezer erre utaló jel van.Ha sikerül rejtve maradnia az anyának a kicsinek apja nem lesz.Ha előkerítik- és ez elég sanszos- akkor meg pereskedés lesz a gyerek miatt.Na az lesz még csak igazán dicstelen! Aztán persze odaítélik valamelyiknek - amelyik megbízhetóbbnak tűnik- És a másik teljessen tönkremegy.Erkölcsileg,anyagilag minkét fél padlón lesz. Sajnos ez igazi magyar mentalitás.Mennyi mindentől megkímélhették volna magukat,de főleg a gyereket,ha megbeszélték volna értelmes ember módjára a gondjaikat!!

Válasz

Borsos Erzsébet Katalin üzente 11 éve

Ilyen helyzet az országban több százezer van! /sajnos/ Úgy látom a bulvár keze ide is betette a lábát!
Biztos kinőtte" már az írott-nyomtatott sajtót a kedvelt" celeb!
Nem különösebben gond ez, csak enyhén amortizálja a fejléc adta, reményt sugalló, segítésre "éhező", valóban eltűntek hozzátartozóinak valós reményeit. :/

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Köszi az infót, a lényeg hogy hivatalos szerv dönt.

Válasz

szalai gáborné Melinda üzente 11 éve

Kedves Tímea!Magyarországon nem csak a bíróság vonhatja meg a szülői jogokat,hanem pl:gyámügy,gyermekvédelem,jegyző,stb...A kettő közti különbség,hogy a bíró csak egy általában igen hosszú prócedúra után mondja ki a döntést-törvényekkel veretezve.A többi lehetőség ,amiket felsoroltam jogszabályi háttérrel műkődik,és nem bíró,hanem egy felhatalmazott szakértő hoz döntést-itt arra is lehetőség van,hogy gyorsan cselekedjenek,mondjuk ha kiskorú,vagy cselekvésképtelen kisgyermek az érintett.És az még hagyján,hogy az együttélés nem feltétel a szülői jogok gyakorlásához,de az igazi nonszensz az amikor a szülő -rajta múló ok miatt- nem neveli gyermekét,de a szülői jogokról sem mond le.Ezen szülők gyemekei épp emiatt örökbe sem adhatóak ált.-ban lakóotthonokban nőnek fel.

Válasz

szalai gáborné Melinda üzente 11 éve

Hajnalka,ha ezt tőlem kérdezted,hát én tuti,hogy nem!!!Hogy mit látott Pákóban ez a nőci azt nem tudom.Ritka nagy pojácának tartom,ő viszont annyira nagyra értékelte,hogy még gyereket is szült neki.Nem kéne bújkálnia,ha "kibékíthetetlen ellentétek" vannak kettejük között,a magyar jog igencsak anyabarát. Ha jelezte volna hivatalosan,hogy próblémája van sokkal több támogatást kapna az anya a hivataloktól,hatóságoktól,mint amennyire igy,eltünve,bújkálva számíthat.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 11 éve

Az együtt élés nem feltétel a szülői jogok gyakorlásához.
Csak a bíróság vonhatja ezt meg.

Válasz

Horváth Hajnalka üzente 11 éve

Biztosan rászolgált erre. Inkább az anya menekül előle, csak a gyerek vele van, akit nem hagyha egyedül. Te élnél vele?

Válasz

szalai gáborné Melinda üzente 11 éve

Igazság szerint csak bírói vagy gyámügyi határozattal tilthatja el.De ez azért ritka.Leggyakrabban csak korlátozzák egyik vagy másik szülő jogait pl:korlátozott láthatással,vagy felügyelt láthatással.Ez a nő nem eltiltotta az apát,hanem teljes egészében kirekesztette.Még esélyt sem ad neki.Azzal pedig,hogy bújdokol csak magának árt,és bebizonyítja a hatóságoknak ,hogy milyen megbízhatatlan.Nem ez a megoldás,komolyan ráfaraghat.

Válasz

ortó lászlóné erzsébet üzente 11 éve

SZÉGYEN GYALÁZAT, HOGY EGY SZÜLŐ MEGTEHETI , HOGY ELTILTJA A MÁSIK FÉLTŐL A GYERMEKET. Az ilyen nem szülö. A gyermek nem egy játékszer. Nem kéreckedett a világra ez két ember döntése volt, akkor neveljék ketten.

Válasz

Tavi Rózsa üzente 11 éve

Úgy játszak a gyerekkel, mint valami labdával...

Válasz