Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Helyszínelők szállták meg azt a tiszabői házat, ahonnan március 6-án eltűnt az akkor öthetes csecsemő, Dzsenifer írta meg a Blikk.hu.

A szobát, a teraszt és az udvart is a vért jelző vegyszerrel, Luminollal öntötték le, hogy kiderítsék, van-e valahol vérfolt. Ez pedig azt jelzi, hogy a rendőrség vizsgálja, baleset érte-e eltűnése előtt a kislányt, vagy esetleg meggyilkolták.

– Valóban történt egy ismételt vegyszeres nyomkutatás – ismerte el Szabó Zita, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Dzsenifer eltűnését az édesanyja vette észre, aki azt állította lapnak, hogy negyedórára hagyta magára a csecsemőt.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Magdika én sem látom olyan mértékben megtörtnek, mint amilyet láttam már eltünés esetében az édesanya arcán.

Válasz

Némethné Kovács Magda üzente 15 éve

n csak az Anya szemében nem látom az aggódást, csak hallom, de nem érzem a hangjában sem. A kislányért viszont aggódom. Egy öthetes gyereket egy ekkora kis házban, általában nem, hagy az ember evés után annyi ideig magára, mint ameddig kimos az automata gép, + a szomszédnál töltött idő.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Több mint száz bejelentés érkezett arra a zöld számra, amelyre a 11 napja eltűnt tiszabői csecsemőről várnak információkat

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Több személynél is megismétlik a hazugságvizsgálatot a Tiszabőről március 6-án eltűnt öthetes kislány ügyében - közölte Szabó Zita, a Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.




Az ügyben már több hazugságvizsgálatot is elvégzett a rendőrség, ezek kiértékelése még nem fejeződött be. Azt továbbra sem közölték, hogy hány személyen és kiken végeztek hazugságvizsgálatot. A március 6-án eltűnt csecsemőt még mindig keresik, a nyomozásról egyelőre több információt nem közöltek.

A rendőrség egymillió forintos nyomravezetői díjat tűzött ki az ügyben, és egy ingyenesen hívható számon - 06/80/201-300 - is várja azok jelentkezését, akik bármit tudnak az ügyben.

Válasz

Horváth Zsuzsa üzente 15 éve

Szerintem csak úgy nem tűnik el egy 5 hetes csecsemő! Az anyát jobban meg kellene szorongatni, ezer százalék, hogy hazudik és ő tüntette el a babát, mert félt, hogy a DNS vizsgálat nem azt mutatja. mint amilyen hitben tartotta a környezetét.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Létrehoztak egy zöld számot is. A 06/80/201-300 számon - a rendőrség egyéb ismert számai mellett - várják azok jelentkezését, akik információval bírnak a csecsemő hollétéről.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Sokan úgy tudják, a hatóságok eközben azon tiszabői családokhoz is benéztek, ahol hasonló korú kisgyermek található. Hátha megtalálják valahol a településen az eltűnt kislányt. A falubeliek között egyébként szárnyra kapott az a szóbeszéd is, miszerint a helyi apajelölt kettőszázezer forintot fizetett volna az anyának, ha nem végzik el a DNS vizsgálatot.

Ezen információk valódiságáról megkérdeztük Szabó Zita századost, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferensét. A szóvivő csak azt erősítette meg, hogy több poligráfos vizsgálat is történt, ezek értékelése viszont még folyamatban van. Emellett természetesen a hasonló korú gyermekeket figyeli a rendőrség, de nem csak a településen, hanem az egész országban. A sajtóreferens viszont minden más hírt találgatásnak minősített.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

A helybeliek szerint hazugságvizsgálatnak vetették alá szerdán a rendőrök a múlt pénteken eltűnt tiszabői kislány, M. Kiara Dzsenifer édesanyját. Emellett arról is beszélnek a faluban, hogy a rendőrség befújta az édesanya házát olyan spray-vel, mely két óra hossza alatt felszínre hozza az eltüntetett, rejtett nyomokat.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

A rendőrség már 150 tiszabői lakost hallgatott ki, megvizsgálták a környező benzinkutak biztonsági kamerás felvételeit, és ellenőrizték azokat az autókat is, amelyekben az eltűnt csecsemőhöz hasonló korú gyermek ült.

A szerdai Blikk arról számolt be, hogy a rendőrség szerint a családtagok körében kell keresni a felelőst, ezért több rokon mellett hazugságvizsgálatnak vetik alá a 24 éves anyát, Mága Máriát is. Az anya, aki beleegyezett a vizsgálatba, úgy fogalmazott: "igazat mondtam, nincs mit takargatnom Dzseniferről".

A rendőrség szerint emberrablás is történhetett. A Blikk úgy tudja, legalább két apajelöltje van a kislánynak, ám ahhoz, hogy megtudják, ki a vér szerinti szülő, a kisbaba DNS-e is kellene.

Válasz

laska agnes üzente 15 éve

szerintem ez előre meglett beszélve, hogyvalamejikszülőrabolja el s lessz belőlle pénz!!! DE AKKOR A FRANC VIENNÉ MEG ŐKET!!!!!!!!!

EZÉRT VAN ,HOGY A KISEBBSÉG ELVAN TAPOSVA. ITT MIND KÉTSZÜLŐ HIBÁS!!!!!!
ÖSSZE VANNAK VOLTAK BESZÉLVE!

Válasz

laska agnes üzente 15 éve

magátol nem menz ki a kislány! össze beszélés lehetett a dolog!!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Hát valami ilyesmit éreztem én is, hogy valami nincs rendben.

Válasz

Dancz Gáborné üzente 15 éve

Húúúúúúú ez nagyon sántít!!!!
Az anya aggódása is elég felszínes.
Azt mondja:-"bekapcsoltam az automatát és elkezdtem mosni,kiteregettem"
Az automata megy magától,és addig mit csinált az anya míg ment a gép?
Hihetetlen!A férfi(háttérben) is azt mondja:-"Pont ezen az ágyon feküdt"Anya:-Nem azon,ezen.
Meg,hogy "mindenkinek fájna ha eltünne a gyereke és neki is fáj ez nagyon és csak hozzák visza,nem kér semmit sem....."
Imádkozom,hogy a kislány épségben megkerüljön de még azt is eltudom képzelni,hogy már nincs is az országban.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Egymillió forint nyomravezetői díjat ajánlott fel a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság annak, aki érdemi információval segíti a Tiszabőről eltűnt csecsemő utáni nyomozást

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

A rendőrség egyetlen szóbeszédet sem kommentált. Szombaton annyit közöltek: több lehetőséget vizsgálnak, minden szálat igyekeznek elvarrni. Hétfőn Szabó Zita a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője szűkszavúan annyit közölt: jelen pillanatban nem közölhet semmit a nyomozásról, kedden sajtótájékoztatón ismertetik a részleteket. Így egyelőre nem derült ki, hogy végeznek-e DNS- és hazugságvizsgálatot a szülőkön. A csecsemő pénteki eltűnése után a ház környékét, a falut és a közeli Tisza-árteret valamint a folyót is átkutatták, eredménytelenül. A rendőrök a környékbeli benzinkutak biztonsági felvételeit is elemzik, és ellenőrzik a csecsemő ellátására alkalmas intézményeket is, hogy a baba nyomára akadjanak.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Nem erősítette meg a rendőrség, hogy hazugságvizsgálatnak vetnék alá annak az öthetes csecsemőnek a szüleit, aki pénteken tűnt el egy tiszabői családi házból. A rendőrség az apát és az anyát is kihallgatta, de részleteket nem közöltek.




A csecsemő nagymamája a helyszínen csak annyit mondott, hogy a lányát még nem vetették alá hazugságvizsgálatnak, mert a nőt megvizsgáló pszichológus azt nem javasolta. A család egyébként nem nyilatkozott a sajtónak. A rendőrség kiskorú elhelyezésének megváltoztatása miatt indított eljárást. A faluban egyelőre csak találgatnak arról, hogy mi történhetett. Akad, aki szerint román házalók vitték el a csecsemőt, de van, aki szerint az apa és anya közötti gyermekelhelyezési vita áll az eltűnés hátterében, de olyan pletyka is szárnyra kapott, hogy baleset történt a babával és az eltűnéssel azt akarják eltitkolni.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

A nyomozók is furcsának találják a nő viselkedését. Mária először azt mondta, egy másik helyiségében tartózkodott, amikor gyermeke eltűnt, a helyi lapnak viszont már állította, a szomszédba ment át cigarettáért.
- Ellenőrizzük a kórházakat, orvosi rendelőket, ahol ekkora csecsemőt elláthatnak - szögezte le Szabó Zita százados a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Rendőrfőkapitányság szóvivője. A helybéliek három lehetőség közül találgatnak: a Nyírségben élő apuka vitte el a kislányt, vagy vásározó románok rabolták el, esetleg baleset történt, csak az anyuka nem meri beismerni. Úgy tudjuk, hogy a rendőrség nem veti el egyik lehetőséget sem.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Ottjártunkkor sem tudott beszélni, de rokonai elmondták: aki elvitte Dzsenikét, ismerte őket, és a környéket. – A faluban mindenki ismeri egymást, mégsem tűnt fel senkinek semmi – mondja Mária bátyja, István. A környéken viszont olyan hírek keltek szárnyra, talán éppen az anyja az, aki csinált valamit a gyerekkel - esetleg eladta. – Nemrégiben felajánlottak egy három éves gyereket, el is gondolkodtam, hogy felnevelem. Nem kizárt, hogy ez a nő is így akart pénzhez jutni – mondta el egy neve elhallgatását kérő férfi.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Kihallgatják az eltűnt kislány anyját
2009.03.10. 08:15
Többször kihallgatja a következő napokban a rendőrség a pénteken eltűnt tiszabői öt hetes kislány, M. Kiara Dzsenifer édesanyját - értesült a Bors. M. Mária ellentmondásosan adta elő, hol volt a kicsi eltűnése idején, ráadásul gyermekrablásra utaló jelet nem találtak a rendőrök.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

A hazugságvizsgálatra tényleg szükség lehet. A videón is látszik az anyukán, hogy valamit nem mond el. Nagyon szeretném tudni mi lett ezzel az ártatlan pici babával 5 hetesen.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Szét volt túrva az egész ágya, a cumi a földön, és a kislány már nem volt benne.”- így emlékszik vissza az eltűnt kislány édesanyja. Azt mondja körülbelül 15 percre hagyta magára az öthetes kisbabát, amíg átment a szomszédba teáért. „Hozzák vissza. De semmit nem csinálunk vele, a rendőrségnek sem jelentjük be azt, hogy elvitték, csak, hogy tegyék vissza oda helyére ahova kell.” – mondja. dzsenifer édesanyja abban az intewrjuban amit készítettek vele.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Nem tehetek róla ,de nem igazán tudok hinni a dolog 1-2 részében.....

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Tiszabő - A környék benzinkútjainak kamera-felvételeit, illetve egy csecsemő ellátásában szóba jöhető intézményeket ellenőrzik most a rendőrök.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

2009. március 6-án (pénteken) 11.30 órakor érkezett bejelentés Tiszabőről a Törökszentmiklósi Rendőrkapitányságra, miszerint eltűnt egy 5 hetes leány csecsemő, miközben az édesanya otthon tartózkodott.

Az édesanya rövid időre hagyta magára a csecsemőt családi házuk egyik szobájában, mire visszatért a gyermek, M. Kiara Dzsenifer ismeretlen körülmények között eltűnt.

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztálya nagy erőkkel kezdte meg a nyomozást.

A kislány eltűnésekor rózsaszínű body-t, krémszínű, nyakán és a lábak között patentos tipegőt viselt, melyen elől egy 6-8 cm-es maci látható.

A gyermek személyleírása:

Korának megfelelő fejlettségű, kb. 3,25 kg testsúlyú, kb. 49 cm testhosszú csecsemő. Bal szemhéján piros folt látható. A gyermek fülbevalót nem viselt.

(A mellékelt kép kéthetes korában készült.)

Körözése elrendelésre került.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Nincs hír az eltűnt öthetes kislányról

Válasz