Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve


Ophélie-ügy: Lánchíd, a rejtélyek hídja
A helyszínelők semmiféle nyomot nem találtak a Lánchídon, ami a decemberben eltűnt francia diáklánytól, Ophélie Bretnachertől származott volna - írja a Blikk.

Bodnár Zsolt, a Budapesti Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója a lapnak azt mondta, hogy sem ujjnyomok, sem elemi szálak nem voltak és még az a hányadék-tócsa sem a lánytól való, amit az elhagyott táskája mellett találtak.

Bodnár Zsolt szerint a lány vagy egyensúlyát vesztve a korlát megfogása nélkül esett a vízbe, vagy felállt egy peremre. A nyomozók szerint azonban, ha a lány onnan ugrott volna a Dunába, annak lett volna nyoma - írja a lap.

Válasz

[Törölt felhasználó] üzente 15 éve

Három verzióm van:
1. Nem volt kedve erre az egyetemre jönnie, csak az apja kedvéért tette.
Férjhez menni sem akart még, de nem tudta, hogy hogy mondja el a családjának és a vőlegényének.
2. Egy perverz taxis elrabolta.
3. Rosszul lett a hídon.
Szerintem a leglényegesebb információ az utolsó sms tartalma, de arról nem nagyon írnak...
Lehet reménytelenül beleszeretett az olasz fiúba...
Azt sem értem, hogy a társai miért nem kísérték haza...hogy-hogy nem érezték meg, hogy gond lehet...
Ophelia Polonisnak a lánya Shakespeare Hamlet címû drámájában.
Nem tudom, hogy olvasta-e ezt a drámát Ophelie...
"Ehhez a patakhoz ment Ophélia egy napon, amikor senki sem ügyelt rá, koszorúival, melyeket maga kötött csalán- és kakukkfűből, tormából, kosborból, és amint kapaszkodott, hogy egy behajló ágra akassza koszorúját, az ág letört, és a szép ifjú lány koszorújával és egyéb összegyűjtött gyom-ékszerével alázuhant a vízbe..."

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Hát az meglehet, de ha már sikerült az amit elterveztek? akkor egy rövid telefonnal a szüleit csak értesíthetné, hogy ne aggódjanak miatta. vagy ha ámor nyila eltalál valakit, akkor már a szülői szeretetet is lelőtte?

Válasz

szeszták réka üzente 15 éve

szerintem az olaszoknál van a megoldás,melyet e két szerelmes,ophelie és az olasz fiu ,joval elöbb kitervelt.az én megérzésem az h a lány nem akart még férjhez menni mert már kihültnek érezte a hosszu kapcsolatát.idöközben beleszerelmesedett az olasz srácba és amikor csak tehette nála volt (erre utal a cirkusz a lakásban és a penészes étel).magamrol tudom h amikor nagyon eltalált ámor nyila egyszerüen nem tudtam tanulni,valoszinü h a lánnyal is ez történt.félt a házasságtol amit igért,és h megbukik v nem elegendöen teljesit

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Keresik Ophélie gyanúsan eltűnt udvarlóját, A Lánchídon eltűnt lánynak hevesen udvarolt egy olasz fiatalember, aki a francia diáklány után távozott a Portside nevű szórakozóhelyről, és ő volt az, aki a táskával a kezében lesétált a hídról 3 óra után nem sokkal. .

A Blikk értesülései szerint az olasz udvarló érdekes módon nem volt kíváncsi arra, hogy hová tűnt Ophélie. Másnap repülőgépre ült, és Olaszországba utazott. Azóta senki sem tudott kapcsolatba lépni vele. A magyar hatóságok minden követ megmozgatnak, hogy kihallgathassák a fiatalembert, aki vallomásával új megvilágításba helyezheti a rejtélyes ügyet.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve


Ophélie nem lehetett öngyilkos, Az eltűnt diáklányt nem látták beleesni a Dunába, a korlátokon sincs ott az ujjlenyomata. Az eltűnt francia lány ügyében kihallgatott tanúk között ott volt az a négy hajléktalan férfi is, akik a Lánchíd pesti hídfője alatt laknak. Egybehangzóan kijelentették, nem látták a lányt beleesni a Dunába. A megtalált retikül helyszínén, és a híd korlátját szinte teljes egészében ujjlenyomat-szakértők vizsgálták meg, de a lány ujjnyomait sehol sem találták meg. Ez kizárni látszik az öngyilkosság verzióját - írja a Blikk.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Ezt pedig már én irom: Olvasta valaki a Lepkegyüjtőt? Szerelmes pszihopata is lehet a lány eltűnésének oka.

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Ha a térfigyelő kamerák látták 2 óra 58-kor felsétálni a hídra , akkor a felvételen talán az is látszik hogy milyen kocsik hajtottak fel a hídra vele egy irányban. Hajnali 3-kor már nem lehet túl nagy forgalom.
Ha pedig beesett a vízbe , akkor akár Bajától délre is leúszhatott...
De valószínü hogy felvették a hídon , ha már egyszer valaki bedrogozta biztos nem hagyta elsétálni....szerintem.


Nem jó hely az a Dohány utca...


Ez csupa feltételezés...Egyetlen támpont a 2 óra 50 perc..

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

A rendőrség? csak arra jó ma már, hogy ártatlanok szemét lövi ki, meg a Magyar Gárda után rohangászik...
Vgay hülyék, vagy ügyetlenek, vagy tudják a valót, de azt nem lehet kimondani, mert "nem bántjuk a szegíny cigókat"...


..na meg az ördögfiókák úgy kábítószereznek ott mint az állat!


Aham. Valahol olvastam, hogy egymást érik azon a környéken a gyanúsabbnál gyanúsabb "szórakozóhelyek". Pesten sajnos életveszélyes egy fiatal nőnek egyedül mászkálnia. Még nappal is, nemhogy hajnali háromkor.



..annyi kib@szott ördögöt még soha nem láttam egy helyen mint ott!

Válasz

Kovács Istvánné Mária Magdolna üzente 15 éve

Áthoztam a hozzászólásokból, mert itt mindenki közömbös az esetekkel szemben. Tehát néhány :
De majd az igazságra kiváncsi lennék, ha kiderül egyáltalán!!


Ez aztán a hír!! Kitalált történeteket irogatnak az újságírók, hát gratula!!


Azt sok helyen nyomják a Duna két partján. Könnyűdrog-mentes szórakozóhelyet talán már nem is nagyon lehet találni (ha más nem is, egy kis "extázis" mindenhol akad), de sajnos a keményebb cucc is terjed. Nem biztonságos Pesten éjszaka kimozdulni, na. És én is hallottam már ezekről az italba keverhető kábítószerekről, amelyekkel kiütik a lányokat, aztán onnantól kezdve azt csinálnak vele, amit akarnak, úgyhogy nemigen hiszem, hogy a Dunába esett volna az a szerencsétlen nő, még ha azt a látszatot is akarták kelteni...


Válasz

ivánkovics józsef üzente 15 éve

mindenhol keresik
http://www.kisalfold.hu/kitekinto/elkabitva_raboltak_el_a_francia_diaklanyt_/2082941/

Válasz